Over Cazco

Over Cazco

Cazco is een creatieve ontmoetingsplaats voor iedereen die met interieur te maken heeft. Het is een initiatief van Zicht Gordijnen & Blinds, gespecialiseerd in raamdecoratie, en is tot stand gekomen met de steun van enkele 'preferred' partners uit de interieursector. Wij hebben alle producten netjes tot één mooi geheel geblend. Als laatste spil in de afwerkingsfase van een woning krijgen wij dagelijks te maken met klanten die hun (interieur)dromen niet volledig kunnen realiseren, dit omdat ze zich niet tijdig hebben geïnformeerd.

Cazco is een ruimte waar zowel particulieren als iedereen uit de interieursector beroep kunnen doen op onze kennis en op die van onze partners.

Wij willen jullie begeleiden en ontzorgen!

Advies voor elk type woning

Cazco kan u ontzorgen en begeleiden van A tot Z maar u kiest zelf hoever u hierin wilt gaan. Hoe? Niet door het aanbieden van een standaardassortiment maar door interieuradvies aan de hand van verschillende trajecten die passen bij jullie persoonlijke visie, wensen en budget.

Wij hebben voor u 4 verschillende moods ontwikkelt die werden samengesteld door ons eigen salesteam, kleurconsulentes en binnenhuisarchitecten. Wist u dat onze ontzorging kan gaan tot een personal shopper op het einde van de rit?

Wat zijn uw plannen? Wij denken graag met u mee!

Plan uw afspraak